Home

Alles wat je moet weten over raad het geluid.

Raad het geluid - Het concept

Bij raad het geluid draait alles om een vooraf opgenomen geluidsfragment. Denk jij het antwoord te weten, geef dan je antwoord en maak kans op die fel begeerde prijs.

Het geluid raden

Wanneer je een geluid wil raden kun je het antwoord invullen in het veld antwoord. Stuur deze in via enter of de knop insturen. Onze database controleert direct je antwoord. Is deze fout, dan krijg je een popup bericht met de tekst: Helaas, het gegeven antwoord is niet juist. Is het antwoord daarentegen goed, dan wordt je doorgestuurd naar onze winnaars pagina. Ook de overige spelers die zich in dezelfde kamer bevinden zien direct dat jij de winnaar bent. Dit wordt weergegeven op de plek van het antwoordveld.

Open of gesloten?

open kamer

Open kamer

In een open kamer kan er 24/7 naar het geluid worden geraden.

open kamer

Gesloten kamer

In een gesloten kamer kan pas geraden worden nadat een minimum aantal spelers zijn aangemeld. Op het moment dat er genoeg spelers zijn, hetgeen terug te zien is in de kamer zelf, zal iedereen die zich heeft aangemeld hier een mail van ontvangen. In deze mail zal de starttijd van het spel bekend gemaakt worden. Ook in de kamer zelf kun je de tijd terugvinden. Wanneer het minimum aan spelers behaald is kunnen overige spelers zicht nog steeds aanmelden totdat de kamer gestart is. Wanneer de kamer geopend is is het dus niet meer mogelijk om je aan te melden in de kamer.

In een gesloten kamer ben je geen extra punten kwijt voor het raden van het geluid, alleen éénmalig de aanmeld kosten

Soort Kamer

Wij hebben verschillende soorten kamers:

Free: in deze kamer kun je kosteloos meespelen.
Easy: deze kamer heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad.
Hard: deze kamer heeft een hogere moeilijkheidsgraad.
Bonus: In deze kamer komen de TIPS snel na elkaar.

Punten kopen

Wanneer een kamer niet free is zal je punten nodig hebben om mee te kunnen spelen. Punten kun je kopen door bovenaan in het menu Punten Kopen te klikken.

Hier kan je een pakket kiezen. Volg dan verder de instructies om de betaling af te ronden. Pay.nl is onze betaal provider die alle betalingen via hun systeem afhandeld.

Wanneer de betaling is afgerond keer je terug naar de site en komt je op de bedankt pagina terecht. Op dat moment zijn de punten toegevoegd aan je account en kun je meespelen in één van de kamers.

Je account aanpassen

Pas je account aan

Op de home pagina ziet u het bovenstaande icoontje staan, wanneer u hier op klikt ga je naar de profiel pagina. Hier kun je desgewenst aanpassingen in je profiel maken.

Aan favorieten toevoegen

In elke kamer vind je de bovenstaande knop. Hiermee kun je de desbetreffende kamer volgen wanneer je wilt.

Favorieten geluiden die je volgt

Op de home pagina vind u het bovenstaande icoontje. Daarmee kom je op de favorieten pagina.

Punten transacties bekijken

Bekijk je punten verbruik

Op de home pagina zie je het bovenstaande icoontje. Wanneer je hier op klikt ga je naar je punten overzicht. Hier krijg je een overzicht van je puntenverbruik.

Achievements

Ook hebben wij een achievement systeem gemaakt, Wanneer je over de icoontjes heen gaat met je muis dan zal er een kleine tekstballon komen met daarin de tekst wat er nodig is om die achievement te behalen.

Leadersboard

Bovenaan op de site in het menu vind je de link naar het Leadersboard. Hier kan je de top 50 van spelers vinden op Raad het Geluid.

Hall of Fame

Bovenaan de site in het menu vind je de link HALL OF FAME. Hier kun je, wanneer de winnaars hiervoor kiezen, een lijst met hen namen en foto vinden. Zodra je gewonnen hebt maak je een foto van je prijs met een eventuele tekst naar keuze. Deze plaatsen wij in onze befaamde Hall of Fame, waar je de eeuwige zege hebt.
Dit alles staat beschreven in de mail die je ontvangt wanneer je het geluid hebt geraden.